Είμαστε η iRecover.gr

Η πλέον σύγχρονη εταιρεία στο χώρο των επισκευών και της διάθεσης προιόντων τεχνολογίας!

H iRecover είναι η πλέον σύγχρονη  εταιρία στον χώρο των επισκευών και της διάθεσης  προιόντων τεχνολογίας. Στόχος της είναι η επέκταση της λειτουργικότητας και βιωσιμότητας desktop, laptop και mobile συσκευών μέσω εξειδικευμένης τεχνογνωσίας και άριστα διεκπεραιωμένου service.

Με πελατοκεντρική φιλοσοφία προτείνει τις ιδανικότερες λύσεις ανάλογα με το πρόβλημα του κάθε πελάτη. Η irecover ήρθε για να δώσει έξυπνες και οικονομικές λύσεις χωρίς να κάνει έκπτωση στην ποιότητα των ανταλλακτικών ή των παρεχόμενων υπηρεσιών. Αγαπάμε την τεχνολογία και μας αρέσει να θέτουμε υψηλούς στόχους. Κάθε επισκευή είναι μια νέα πρόκληση για εμάς.

“Σας προκαλούμε λοιπόν να μας προκαλέσετε”.

Αν πιστεύετε ή έχετε λάβει διάγνωση ότι το μηχάνημά  σας δεν επιδέχεται επισκευής δοκιμάστε να το στείλετε σε εμάς. Θα χαρούμε να σας εκπλήξουμε θετικά.

Προτεραιότητά μας είναι η μέγιστη εμπειρία του πελάτη με το μικρότερο δυνατό κόστος τόσο για τον ίδιο όσο και για τον πλανήτη. Ως εκ τούτου, φροντίζουμε για την κατάλληλη αναδιάθεση εξεζητημένων προϊόντων τεχνολογίας καινούργιων ή refurbished, ανακυκλώνουμε τα βασικά μέταλλα που απαρτίζουν έναν υπολογιστή ( αλουμίνιο, χαλκός, σίδηρος) αλλά και δεχόμαστε απόσυρση του παλιού σας μηχανήματος.

Αγαπάμε την τεχνολογία, και οι λάτρεις της τεχνολογίας αγαπούν εμάς.

iRecover.gr

Αξιοπιστία

Η μεγαλύτερη μας ανταμοιβή είναι η εμπιστοσύνη που μας δείχνετε εσείς. Για αυτό  μας αρέσει να  εξηγούμε κάθε βήμα της επισκευής, κόστος και χρόνο με διαφάνεια , ώστε να έχετε πλήρη εικόνα και έλεγχο της κατάστασης. Σας δίνουμε ακριβή και ρεαλιστικό χρόνο παράδοσης της συσκευής ή του project σας που δεν υπερβαίνουμε σεβόμενοι την συμφωνία μας.

Βιωσιμότητα

Αγκαλιάζουμε  τη πιο σύγχρονη τάση των διεθνών αγορών κατασκευάζοντας πλήρως λειτουργικά refurbished μηχανήματα από αυθεντικά  ανταλλακτικά της apple. Σύμφωνα με έρευνες οι περισσότεροι καταναλωτές αντικαθιστούν το κινητό τους κάθε 18 μήνες ενώ η συσκευή έχει χρόνο ζωής περίπου 4 χρόνια. Παράλληλα οι ηλεκτρονικοί ρύποι που προκύπτουν ετησίως  είναι περί τα 50 εκατομμύρια τόνοι παγκοσμίως

Αποστελεσματικότητα

Αγαπάμε τις προκλήσεις και δεν επαναπαυόμαστε στις επιτυχίες μας. Ορίζουμε υψηλά στάντας έτσι ώστε να υπερβούμε των προσδοκιών σας. Όπως συχνά λέμε  «δεν υπάρχει κάτι που δεν μπορούμε να φτιάξουμε εδώ στην iRecover.gr… »

Αν έχετε λάβει διάγνωση ότι μηχάνημά σας δεν επιδέχεται επισκευής, στείλτε το σε εμάς. Θα χαρούμε να σας εκπλήξουμε θετικά.

Εκπαίδευση

Η γνώση υπάρχει για να τη μοιραζόμαστε. Πόσο μάλλον όταν αυτή η γνώση μπορεί να βελτιώσει την καθημερινότητα και την παραγωγικότητά  μας. Επιμορφώνουμε τους πελάτες μας για τις νέες εξελίξεις αλλά παραδίδουμε και μαθήματα για όλα τα επίπεδα. Γιατί η τεχνολογία πρέπει να είναι στην υπηρεσία του ανθρώπου και όχι το αντίστροφο.

Ιδιωτικότητα

Θεμελιώδης  και απαράβατη αρχή μας είναι η προστασία των προσωπικών  σας δεδομένων. Σεβόμαστε και κατανοούμε πλήρως το βάρος της θέσης μας ώστε να διαχειριζόμαστε προσωπικά και άλλα ευαίσθητα δεδομένα ακολουθώντας αυστηρά πρωτόκολλα με κάθε εχεμύθεια  προστατεύοντας την ιδιωτικότητα του πελάτη μας.

Ομαδικότητα

Ένα μηχάνημα απαρτίζεται από πολλά και διαφορετικά εξαρτήματα για να λειτουργήσει. Έτσι οραματιζόμαστε  την ομάδα της iRecover. Κάθε μέλος μας επιτελεί μια συγκεκριμένη εργασία εξειδίκευσης σε απόλυτο πνεύμα συνεργασίας  προς ένα κοινό σκοπό σαν μια τέλεια προγραμματισμένη μηχανή.

Δωρεάν Διάγνωση

Σας παρέχουμε διάγνωση και λύση στο πρόβλημά σας άμεσα και εντελώς δωρεάν ακόμα κι αν αποφασίσετε να μην προχωρήσετε σε κάποια επισκευή.

Αποστολή Συσκευής

Κάνουμε απλή και οικονομική την διαδικασία επισκευής όπου και αν ζεις στην Ελλάδα. Εξοικονομήστε πολύτιμο χρόνο με την επισκευή της συσκευής σας σε εμάς! Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε για την διαδικασία.

Επισκευή Κατ'οίκον

Γνωρίζουμε πόσο σημαντική μπορεί να είναι μια συσκευή για σας ιδιαίτερα όταν αποτελεί εργαλείο της δουλειάς σας. Γι΄αυτό οι  τεχνικοί μας έρχονται στον χώρο σας κατόπιν ραντεβού ώστε να μην χρειαστεί να αποχωριστείτε το αγαπημένο σας iMac ή iPhone ούτε λεπτό.

Ποιότητα Ανταλλακτικών

Διαθέτουμε τα πιο αξιόπιστα ανταλλακτικά της αγοράς και σας παρέχουμε εγγύηση εφόρου ζωής στους σκληρούς δίσκους SSD και στις οθόνες LG και SUMSUNG.

Απομακρυσμένη Υποστήριξη

Αντιμετωπίζετε κάποιο επείγον τεχνικό πρόβλημα; Συνδεόμαστε με τον υπολογιστή σας απομακρυσμένα μέσω ενός ειδικού λογισμικού και λύνουμε το πρόβλημά σας άμεσα και εύκολα.)

Οικονομία σε Χρόνο & Χρήμα

Προσφέρουμε αποτελεσματικές λύσεις με μακροπρόθεσμα αποτελέσματα άμεσα και χωρίς καθυστερήσεις για καλύτερη εξοικονόμηση χρόνου και χρήματος από μέρους σας

Αντιμετωπίζεις κάποιο πρόβλημα με την συσκευή σου;

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ