ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

Mοντέρνες ιστοσελίδες με τεχνολογία αιχμής δίνοντας απεριόριστες δυνατότητες στην επιχείρησή σας.

Στην irecover.gr δεν δημιουργούμε απλά μια εταιρική ιστοσελίδα, αλλά την  βιτρίνα της επιχείρησής σας στο διαδίκτυο.  Δημιουργούμε ιστοσελίδες που θα τραβήξουν το ενδιαφέρον του επισκέπτη με απώτερο σκοπό να αγοράσει τα προϊόντα ή να εκδηλώσει το ενδιαφέρον του για τις υπηρεσίες που του προσφέρετε.

Μια σύγχρονη και προσεγμένη ιστοσελίδα, είναι μια επένδυση που θα μείνει για πάντα και θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε τις πραγματικές ευκαιρίες που υπάρχουν στο internet, δημιουργώντας οφέλη πολλαπλάσια του αρχικού της κόστους. Δώστε λοιπόν στην κατασκευή της ιστοσελίδας σας τη σημασία που πραγματικά της αρμόζει.

Γνωρίζοντας τα μεγαλύτερα trends της αγοράς παραδίδουμε δουλειές υψηλής αισθητικής που να συνάδουν με τη φιλοσοφία και το αντικείμενο της επιχείρησής σας.

Δημιουργούμε ιστοσελίδες:

  • Λειτουργικές
  • Με εύκολη και ευχάριστη πλοήγηση ακόμη και για τους πιο άπειρους χρήστες internet.
  • Με εντυπωσιακό Design.
  • Φιλικές προς τις μηχανές αναζήτησης (google, bing κτλ.), τα community sites όπως στο facebook καθώς και τα γνωστά directories.
  • Με Responsive Layout (mobile friendly) – προσαρμογή της εμφάνισης σε όλες τις συσκευές (κινητά τηλέφωνα, tablet, pc’s)